Essay on Ch7 Process Management

4873 Words Mar 4th, 2013 20 Pages
CHAPTER 7
PROCESS MANAGEMENT

TRUE/FALSE QUESTIONS

1. Process management is defined as the controlling and improving of processes after they have been designed. Answer: F AACSB: Analytic Skills

2. Support processes generally do not directly add value to products and services. Answer: T AACSB: Reflective Thinking Skills

3. Processes must be both measurable and repeatable to be improved. Answer: T AACSB: Analytic Skills

4. A well-run manufacturing operation can usually compensate for a poor product design. Answer: F AACSB: Analytic Skills

5. Stretch goals often result from benchmarking activities. Answer: T AACSB: Analytic Skills

6.
…show more content…
d. They assign sub-owners to manage the process and optimize its effectiveness. Answer: d AACSB: Analytic Skills

10. Enablers of agility include all of the following EXCEPT: a. detachment from customers. b. empowerment of employees as decision makers. c. close supplier and partner relationships. d. breakthrough improvement. Answer: a AACSB: Reflective Thinking Skills

11. Which of the following is TRUE? a. Process improvement is more efficiently undertaken within one organizational function. b. Process improvement does not affect traditional organizational structures. c. Processes generally cut across traditional organizational functions. d. Process improvement is an operational decision, not a strategic decision. Answer: c AACSB: Reflective Thinking Skills

12. Rapid changeover from one product to another, rapid response to changing demands, or the ability to produce a wide range of customized services are all examples of: a. motility. b. mobility. c. agility d. flexibility. Answer: d AACSB: Reflective Thinking Skills

13. Most cross-functional business value-creation processes and all support processes are primarily _____. a. service-oriented b. customer-oriented c. supplier-oriented. d. technology-oriented Answer: a AACSB: Analytic Skills

14. Internal

Related Documents