Study your flashcards anywhere!

Download the official Cram app for free >

  • Shuffle
    Toggle On
    Toggle Off
  • Alphabetize
    Toggle On
    Toggle Off
  • Front First
    Toggle On
    Toggle Off
  • Both Sides
    Toggle On
    Toggle Off
  • Read
    Toggle On
    Toggle Off
Reading...
Front

How to study your flashcards.

Right/Left arrow keys: Navigate between flashcards.right arrow keyleft arrow key

Up/Down arrow keys: Flip the card between the front and back.down keyup key

H key: Show hint (3rd side).h key

A key: Read text to speech.a key

image

Play button

image

Play button

image

Progress

1/107

Click to flip

107 Cards in this Set

  • Front
  • Back
1. What are the restrictions of ICA session shadowing ? (Choose two)

A. Only one administrator can shadow a single user.
B. MetaFrame XP users cannot be shadowed from sessions on other MetaFrame XP servers.
C. An administrator cannot shadow another user if that user is connected via an RDP client.
D. The window size and colour depth of the ICA connection being shadowed must be less than or equal to that of the ICA connection requesting permissions to shadow.
Answer: C,D
2. What license information is true concerning MetaFrame XP ? (Choose two)

A. Assigned licenses are NOT used before pooled licenses.
B. A MetaFrame XP license does NOT have to be activated in order to use load manager.
C. Unactivated evaluation licenses cannot be assigned.
D. Assigned licenses are used before pooled licenses.
Answer: C, D
3. Which of the following is the Citrix Management Console's default refresh settings ?

A. 30 seconds
B. By default, automatic refresh settings are NOT enabled
C. 60 seconds
D. 5 minutes
Answer: B
4. Under Load Evaluator, the "memory usage" rule ____.

A. Controls memory per processor on a server.
B. Allows you to change the pool-paged bytes.
C. Sets a low and high threshold for the memory usage percentage.
D. Defines the amount of memory that can be used by load balanced applications.
Answer: C
5. Which of the following is NOT an ICA Web Client ?

A. Java
B. Active X Control
C. Netscape Plug-in
D. Macintosh Plug-in
Answer: D
6. On what operating systems can Citrix Management Console be installed ? (Choose two)

A. WinFrame 1.8
B. Windows ME
C. Windows NT 3.51
D. Windows NT 4.0 Workstation
Answer: B,D
7. From the options below, choose the correct statement :

A. MetaFrame XP should be installed after you have installed your applications.
B. Disable logons to a MetaFrame XP server before installing an application.
C. There are two types of application compatibility scripts.
D. When installing applications on your MetaFrame XP server, make sure that at least one remote ICA connection is active.
Answer: B
8. What are Nfuse features ? (Choose two)

A. Connections via IPX
B. Cookie encryption
C. Client side scripting
D. Secure Socket Layer
Answer: B, D
9. Client LPT mapping is available for all clients except ______.

A. UNIX
B. MAC
C. DOS
D. WIN 16
Answer: B
10. What ICA Clients does Program Neighbourhood support natively ? (Choose two)

A. JAVA
B. UNIX
C. DOS 32
D. WIN 16
E. WIN 32
Answer: A, E
11. What should be considered to determine the hardware required to run your MetaFrame XP server ? (Choose three)

A. User departments
B. User locations
C. Number of users
D. Types of applications
E. User product knowledge
Answer: B,C,D
12. Select the two accurate statements from the below list.

A. 'Last Known Good' configuration consists of the registry settings used by the server during the last successful logon.
B. 'Last Known Good' configuration is stored in the Citrix Data Store.
C. 'Last Known Good' configuration is a component of the Current Start up configuration
D. MetaFrame XP does NOT use the Last 'Known Good configuration'.
Answer: A,D
13. What can't you find in the security log ?

A. Client password
B. Account management
C. Logon/off info
Answer: A
14. What MetaFrame XP utility would you use to configure connections to run in disconnected state ?

A. Citrix Management Console.
B. Citrix Server Administration.
C. Citrix Connection Configuration
D. Citrix Published Application Manager
Answer: C
15. What statements are accurate ? (Choose two)

A. You will save hard drive space if you disable the disk cache for bitmaps.
B. If a connection has limited bandwidth, enabling the disk cache for bitmaps will further decrease performance.
C. Queue mouse movements and keystrokes are never selected by default in Program Neighbourhood.
D. The ICA Client does NOT need to have a sound card configured in order to select Enable Sound.
Answer: A, C
16. A user accessing an Nfuse-enabled Web page sends credentials via ____.

A. ICA
B. HTTP
C. LDAP
D. XML
Answer: B
17. Choose the correct statement.

A. If you cancel the ICA Client Distribution Wizard during the installation of MetaFrame XP, no MetaFrame XP services will be installed and will have to reinstall MetaFrame XP.
B. If you cancel the ICA Client Distribution Wizard during the Installation of MetaFrame XP, the installation of MetaFrame XP will continue without problems.
C. You cannot cancel the ICA client distribution Wizard during the installation of MetaFrame XP.
D. The ICA client Distribution wizard does NOT install the installation of MetaFrame XP.
Answer: B
18. In Load Manager, how many minutes does each Scheduling rule square represent ?

A. 15
B. 30
C. 45
D. 60
E. 90
Answer: B
19. When a printer driver is mapped, where is the mapping placed ?

A. Data Store
B. Server registry
C. Client device
D. %systemroot%Winnt\system32\drivers
Answer: A
20. Which of the following are NOT valid ICA Port numbers ? (Choose two)

A. 65535
B. 655536
C. 650
D. 6500
E. 650000
Answer: B,E
21. Which of the following is the function of the ICA Passthrough client ?

A. It allows an ICA client to access a MetaFrame XP server on a different subnet without configuring and ICA gateway
B. It allows non-Program Neighbourhood clients to access Program Neighbourhood
C. If allows the Program Neighbourhood clients to access Program Neighbourhood
D. If allows the ICA license for a MetaFrame XP server to pass-through to a MetaFrame 1.x server.
Answer: B
22. What is generated each time a SecureICA Connection is made to a MetaFrame XP server ?

A. MS-CHAP
B. Private Key
C. Diffie-Hellman Parameters
D. Kerberos V5 Key
Answer: B
23. Which statement is accurate ?

A. MetaFrame XP server drive letters are automatically remapped during the installation process.
B. The Client floppy drive is the only drive that cannot be mapped on the MetaFrame XP server.
C. During the reassigning of drive letters, all drives are reassigned except drives A and B.
D. In Drive Mapping, the client machine and MetaFrame XP server can share the same drive letters.
Answer: C
24. What command is used to change the ICA Client Device mapping ?

A. Change client
B. Configure client
C. Change device /client
D. Map client
Answer: A
25. Where are the Citrix print driver mappings maintained ? (Choose two).

A. WTSPRNT.INF
B. WTSUPRN.INF
C. PRINTMON.INF
D. PRINTER.INI
Answer: A,B
26. Define the option "Prohibit Shadow Connections Without Logging."

A. Anonymous users in the current domain cannot be shadowed.
B. An event is added to the ICA Client Log when the user is shadowed.
C. An event is added to the Event Log whenever shadowing is performed.
D. Anonymous users connecting from other domains cannot be shadowed.
Answer: C
27. Active Server Pages can be used with which Web Site Layout ?

A. Server-based
B. Server Side-based
C. Scripting-based
D. Template-based
E. All of the above
Answer: B
28. By default, who has access to shadow ICA connections ? (Choose two)

A. Administrators
B. Guests
C. Users
D. Everyone
E. System
Answer: A,E
29. During the installation of MetaFrame XP, you select "Work with Legacy MetaFrame servers in the farm". What will this provide ?

A. The ability to share Citrix Management Console between MetaFrame XP and MetaFrame 1.8 for Microsoft NT 4.0, Terminal Server Edition.
B. The ability to share licenses between the MetaFrame XP servers and MetaFrame 1.8 Servers for Microsoft NT 4.0 Terminal Server Edition.
C. The ability to provide the Load Balancing service between MetaFrame XP and MetaFrame 1.8 servers for Microsoft NT 4.0, Terminal Server Edition.
D. The ability to share all services and features from MetaFrame XP to MetaFrame 1.8 for Windows NT 4.0, Terminal Server Edition.
Answer: B
37. Citrix Management Console requires at least which of the following for installation ? (Choose two)

A. 60 Mb of Hard Disk space.
B. 25 Mb of Hard Disk space.
C. 32 Mb of RAM.
D. 64 Mb of RAM.
Answer: B, D
30. What statements are accurate ? (Choose two)

A. Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition, does NOT automatically install the required SQL ODBC compliant drivers.
B. Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition, automatically installs the required SQL ODBC compliant drivers.
C. Windows 2000 server automatically installs the required SQL ODBC compliant drivers.
D. Windows 2000 Server does NOT automatically install the required SQL ODBC compliant drivers.
Answer: A, C
31. How would you move MetaFrame XP server to another farm ?

A. From the Citrix Management Console, right click the server node and click Remove Server from Farm.
B. Open a Command Prompt and use the Change Farm Command.
C. Right click Program Neighbourhood and select Remove Farm.
D. The only way to remove a MetaFrame XP server from the farm is to uninstall the MetaFrame XP software.
Answer: B
32. Which statement is NOT true about MetaFrame XP's Direct Asynchronous
ICA Connection capability ?

A. All file transfers and network browsing are done within the Direct Asynchronous Connection.
B. Direct Asynchronous Connections use Remote Access Service to connect to the MetaFrame XP server.
C. Direct Asynchronous Connections are NOT supported on ISDN modems.
D. Only modems that comply with Telephony Application Program Interface (TAPI) will be automatically detected when configuring a asynchronous connection.
Answer: B
33. What statement best describes the definition of an ICA client printer?

A. A printer that is connected to the MetaFrame XP server locally and is available to any ICA client device.
B. A printer that is configured to operate on many different ICA client devices.
C. A printer that is shared on the network by Windows 2000 servers and allows full control to all ICA clients.
D. A printer that is connected directly to the ICA client device and available through an ICA session.
Answer: D
34. Which statement best describes the default printer mapping function ? The default printer _____

A. On the client workstation is set to match the default printer in the Local Host Cache.
B. On the client workstation is set to match the default printer setting in the user profile.
C. On the client workstation is set to match the default printer in the MetaFrame XP session.
D. In the MetaFrame XP session is set to match the default printer on the client workstation.
Answer: D
35. Which statements are accurate ? (Choose two)

A. MetaFrame XP servers can join an existing MetaFrame 1.8 server farm.
B. MetaFrame XP servers cannot join an existing MetaFrame 1.8 server farm.
C. In MetaFrame XP, a modem cannot be configured for both RAS and dial-in asynchronous connections.
D. In MetaFrame XP, a modem can be configured for both RAS and
dial-in-asynchronous connections.
Answer: B, C
36. Which statement is NOT true about the ICA Protocol ?

A. ICA transfers application logic to the client device where it is interpreted by the ICA client software.
B. ICA enables DOS PC's to access 32-bit applications running on a MetaFrame Server.
C. ICA is the remote presentation services protocol used by MetaFrame.
D. ICA enables thin client devices to access applications running on a MetaFrame Server.
Answer: A
38. Client printers are auto created for all ICA clients except ____ and ____ . (Choose two)

A. UNIX
B. Java
C. WinCE
D. DOS 16-bit
E. Macintosh
Answer: C,D
39. What are the types of applications to which all ICA clients can connect ? (Choose two)

A. Seamless Applications.
B. Published Applications.
C. Published Videos
D. Server Applications
Answer: B,D
40. You want your users to access full Program Neighbourhood functionality. They all have Netscape Plug-ins. How can you provide Program Neighbourhood functionality ?

A. Update the hyperlinks on the Web page
B. Install Nfuse and update the Web Clients
C. Place application set icons on the user's desktops.
D. Write a Web server script to run only the Program Neighbourhood client features.
Answer: C
41. By default, how many Citrix administrator(s) accounts are created after MetaFrame XP is installed ?

A. None
B. One
C. Two
D. Three
E. Four
Answer: B
42. Once the ICA Packet is encapsulated within the necessary drivers, which layer of the OSI Model sends it to the ICA client.

A. Application
B. Physical
C. Presentation
D. Transport
E. Network
Answer: D
43. What command would you use to change the ICA port number from its default of 1491 to port 2001 ?

A. CHANGE MetaFrame XP Port #2001.
B. EDIT ICA Port /2001.
C. PORT CHANGE /2001.
D. MODIFY ICA PORT /2001.
E. ICAPORT /PORT 2001.
Answer: E
44. What statements are correct ? (Choose two)

A. All servers in the server farm that use Load Balancing MUST use the same Load Evaluator.
B. All published applications can use different Load Evaluators.
C. All servers in the server farm that use Load Balancing can use the same Load Evaluator.
D. You cannot attach a Load Evaluator to a server.
Answer: B,C
45. What are the four levels of Citrix Priority in the Data Collector election process ? (Choose four)

A. Not preferred
B. Always preferred
C. Most preferred
D. Preferred
E. Default preference
Answer: A, C, D, E
46. Which statements about Citrix shadowing are NOT accurate ? (Choose two)

A. The Shadow Task Bar can perform shadowing.
B. Computer Management can perform shadowing.
C. The Citrix Management Console can perform shadowing.
D. The Terminal Server Administration can perform shadowing.
Answer: B, D
47. You are the administrator for users with different printers connected to their local workstations. How do you manage the drivers for all printers ?

A. Restrict bandwidth so only a few printers work properly.
B. Only allow network printing.
C. Edit the printer driver compatibility list.
D. Have each ICA client install the print driver within their session.
Answer: C
48. By default, which TCP port allows Nfuse to receive and send application data ?

A. 8080
B. 80
C. 23
D. 1604
Answer: B
49. What is the difference between the Citrix Server Administration's Shadow icon and the Shadow Task Bar ?

A. There is no difference.
B. The Shadow Task Bar cannot log the beginning and end of a shadowed session, though the Shadow icon can.
C. The Shadow icon allows the shadowing of one user, while the Shadow Task Bar allows the shadowing of multiple users simultaneously.
D. The Shadow icon allows the shadowing of multiple users simultaneously, while the Shadow Task Bar allows the shadowing of only one user.
Answer: C
50. Under the Citrix Connection Configuration's Advanced tab, in what units is the IDLE time counted ?

A. Days
B. Hours
C. Seconds
D. Minutes
Answer: D
51. Which of the following are true concerning Network Monitor ? (Choose two)

A. Displays frames
B. Is installed by default on Windows 2000 Server
C. Captures Frames
D. Can be used to troubleshoot hard drive problems on the MetaFrame XP server
Answer: A,C
52. If your company used only-windows based terminals to connect to the MetaFrame XP servers, which ICA Virtual Channel would be used the most ?

A. Drive Mapping
B. Clipboard
C. ICA Displays
D. Printer Spooling
E. Audio
Answer: C
53. Which command is used to change the XML server port number ?

A. Ctxxmlss
B. Modify xml
C. Ctxxmlport
D. Change port /xml
Answer: A
54. During the installation of MetaFrame XP, you select "Work with Legacy MetaFrame Servers in the Farm". What will this provide ? (Choose two)

A. The ability to share Citrix Management Console between MetaFrame XP and MetaFrame 1.8 for Microsoft NT 4.0, Terminal Server Edition.
B. The ability to share licenses between the MetaFrame XP servers and MetaFrame 1.8 Servers for Microsoft NT 4.0 Terminal Server Edition.
C. The ability to provide the Load Balancing service between MetaFrame XP and MetaFrame 1.8 servers for Microsoft NT 4.0, Terminal Server Edition.
D. The ability to share all services and features from MetaFrame XP to MetaFrame 1.8 for Windows NT 4.0, Terminal Server Edition.
Answer: B,C
55. Which statement about the Local Host Cache is accurate ?

A. You can locate printer information in the Local Host Cache.
B. The Local Host Cache stores its data in a flat file and is NOT encrypted.
C. The Local Host Cache receives only the changes made in the Data Store.
D. The Local Host Cache stores its data in the registry and is encrypted.
Answer: C
56. If you want to view a log of all administrators that have accessed the Active Directory on your MetaFrame server, which log in the security settings would you view ?

A. Process Tracking.
B. Directory Service Access.
C. Account Logon Events.
D. Logon Events.
Answer: B
57. Anthony is a new administrator of a Citrix server farm. He has installed ten applications for explicit users. Users are complaining that one application in particular does NOT work correctly when choosing the CTRL-F2 sequence within the application. Anthony should instruct the users to:

A. Update the ICA client and retest.
B. Edit the hotkeys tab in the ICA client.
C. Run the application in a seamless window.
D. Change the MetaFrame XP server keyboard-mapping file.
Answer: D
58. Which file on the MetaFrame XP Server is automatically updated with print driver information ?

A. WTSPRNT.INF
B. XPPRNT.INF
C. SYSTEM.INI
D. CLTPRINT.INF
Answer: A
59. By default, what is the threshold for reporting NO load for the total Disk Data I/O ?

A. 0 kbps
B. 1 kbps
C. 10 kbps
D. 20 kbps
E. 100 kbps
Answer: A
60. Which utilities can be used to configure the auto creation of printers? (Choose two)

A. Server Administrator
B. Citrix Connection Configuration
C. Citrix Management Console
D. Printer Administration
Answer: A,C
61. What are the two primary Subsystems that the ICA Browser Subsystem utilizes ? (Choose two)

A. Printer Management Subsystem
B. Server Management Subsystem
C. Distribution Subsystem
D. Application Management Subsystem
E. User Management Subsystem
Answer: B,D
62. Which options for administering the Client Cache can be set within Program Neighbourhood ?
(Choose three)

A. The maximum bitmap size to be cached.
B. The minimum bitmap size to be cached.
C. The directory where the images will be stored.
D. The persistent cache timeout parameter.
E. The maximum amount of disk space to be used for caching.
Answer: B,C,E
63. How would you move MetaFrame XP server to another farm ?

A. From the Citrix Management Console, right click the server node and click Remove Server from Farm.
B. Open a Command Prompt and use the Change Farm Command.
C. Right click Program Neighbourhood and select Remove Farm.
D. The only way to remove a MetaFrame XP server from the farm is to uninstall the MetaFrame XP software.
Answer: B
64. An ICA Client that is being shadowed can choose to end the shadowing process.

A. True
B. False
Answer: A
65. Which statement about Application Embedding is true ?

A. It requires an active browser window. If the browser window is closed, the connection to the application is lost.
B. It is limited to a 16-color depth.
C. It requires an active browser window, if the browser window is closed, the connection to the application is NOT lost.
D. It must be sized properly since scrolling will NOT function.
Answer: A
66. The election process uses which protocol to determine the Data Collector ?

A. UDP
B. ICA
C. TCP
D. SNMP
Answer: C
67. You find an old server that has Windows 2000 installed. It has the necessary disk space to install MetaFrame XP. After MetaFrame XP is installed, the Citrix Management Console fails to appear on the MetaFrame Administrator Toolbar. Why ?

A. Your video card is in 16-color mode.
B. Your network card is NOT functioning.
C. You don't have enough space on the system partition.
D. You only have 128MB of RAM.
Answer: A
68. What is a component of Application Server computing ?

A. Remote Presentation Services protocol
B. Centralized peripheral management
C. Zero Administration for Windows
D. Windows-based client software
Answer: A
69. You administer a server farm that includes 20 MetaFrame XP servers located behind a firewall. In order for Internet users to access the published applications you have opened TCP port 1494. Due to security
concerns, you are asked to use another port and decide to use port 1524. What is the correct command for changing the ICA port number on the server ?

A. ALTADDR /set: 1524
B. ICAPORT /port: 1524
C. TcpBrowserAddress= :/1524
D. UsaAlternateAddress= :/1524
Answer: B
70. Which is NOT a standard method for requesting a License Activation Key from Citrix for MetaFrame XP products ? (Choose all that apply)

A. Telephoning Citrix
B. Sending a fax
C. Sending an e-mail
D. Using the Citrix License Activation Wizard with an Internet connection.
Answer: C
71. Where are the Citrix print driver mappings maintained ? (Choose two).

A. WTSPRNT.INF
B. WTSUPRN.INF
C. PRINTMON.INF
D. PRINTER.INI
Answer: A,B
72. Which of the following is true when selecting Use Data Compression in Program Neighbourhood ?

A. It increases the amount of data sent from the server to the client.
B. It increases the amount of data sent from the client to the server.
C. It increases the amount of processor resources needed on the server to handle the compression and decompression of the data.
D. It increases the amount of memory needed on the client machine to handle the compression and decompression of the data.
Answer: C
73. You are responsible for setting up printing in the MetaFrame XP Server farm. How do you place the driver on another server ?

A. Select Import The Driver from another server from the Printer Management node in Citrix Management Console.
B. Reinstall the printer object.
C. Select replicate drivers from the Printer Management node in Citrix Management Console.
D. Map a share to the printer driver.
Answer: C
74. Which statement is NOT true about MetaFrame XP ?

A. MetaFrame uses an architecture in which applications and data are deployed, managed, supported and executed completely on the server.
B. Keystrokes, mouse click events, screen updates, and audio are passed between the client and the MetaFrame server across the network.
C. Applications running on a client computer can access data on the MetaFrame server via default ICA connections.
D. Clients have access to applications on the MetaFrame server, without application rewrites or downloads.
Answer: C
75. In Load Manager, on what does the Advanced Load Evaluator base its results ? (Choose three)

A. Page Swap
B. Context Switches
C. Disk Data I/O
D. CPU Utilization
E. Memory Usage
Answer: A, D, E
76. Which statement is NOT true about ICA Client drive mapping for an ICA connection ?

A. It can be disabled so a user at an ICA Client workstation cannot access the local drives.
B. It can be configured to allow a user to map client drives manually.
C. It can be configured to remap the server drive letters automatically within an ICA connection to prevent conflicts between client and server drive letters.
D. It can be configured to map the client drive letters automatically when a user logs on to a MetaFrame XP server via an ICA connection.
Answer: B
77. What statements are accurate ? (Choose two)

A. If MetaFrame XP is already installed on a server, you can reinstall another copy of MetaFrame XP over it.
B. By default TCP/IP is installed on Windows 2000 Server.
C. If MetaFrame XP is already installed on a server, it must be uninstalled prior to reinstalling it.
D. You have to install the TCP/IP protocol on your MetaFrame XP server manually.
Answer: B,C
78. SpeedScreen Latency Reduction categorizes the applications running on ICA with four behavioural types. What are they ? (Choose four)

A. Text Edit Control
B. Rich Edit Control
C. Generic #2 Control
D. Generic #1 Control
E. Edit Control
Answer: B,C,D,E
79. If your goal is to allow only 35 concurrent users access to Microsoft Word as a published application on your MetaFrame XP server farm, which rule will perform the task ?

A. License Threshold
B. Application User Load
C. Scheduling
D. Session Load
Answer: B
80. What will always cause a Data Collector election ? (Choose two)

A. When a MetaFrame XP member server is shutdown.
B. When the current Data Collector is NOT responsive on the network.
C. When multiple Data Collectors are detected in the same network.
D. When a new MetaFrame XP server is started.
Answer: B,C
81. You are the Systems Engineer for your company. You are installing MetaFrame XP on two of your servers. After the installation, you want to configure the machines for your specific needs. Which tab in the Citrix Management Console would you use to specify that these MetaFrame XP servers do NOT create browsers listening on an IPX network ?

A. ICA Display
B. Information
C. MetaFrame Settings
D. ICA Browsers
E. Published Application
Answer: C
82. What statement best describes the definition of an ICA client printer?

A. A printer that is connected to the MetaFrame XP server locally and is available to any ICA client device.
B. A printer that is configured to operate on many different ICA client devices.
C. A printer that is shared on the network by Windows 2000 servers and allows full control to all ICA clients.
D. A printer that is connected directly to the ICA client device and available through an ICA session.
Answer: D
83. What happens to a connection attempt if there are no idle sessions available on the MetaFrame XP server ?

A. The session is connected out will only have access to limited resources.
B. The connection is denied access to the MetaFrame XP server.
C. The connection is placed in suspend mode until there is an idle session available.
D. The connection is denied and the ICA Client account is disabled.
Answer: B
84. What is the maximum theoretical screen resolution in pixels for an ICA
session ?

A. 1.240 x 1.024
B. 2.700 x 2.700
C. 6.400 x 6.400
D. 64.000 x 64.000
Answer: D
85. Which statements about Application Launching are true ?

A. When configuring application launching, a web server must installed.
B. Launched applications must be published.
C. The html code required for application launching can be created automatically using the Citrix management console utility.
D. The .ICA file used cannot be stored on a locally disk drive.
Answer: B
86. Identify the minimum hard disk requirement for Citrix Management
Console.

A. 20MB
B. 25MB
C. 40MB
D. 65MB
Answer: B
87. By default, Nfuse is a ____ architecture.

A. two-tier
B. three-tier
C. four-tier
D. five-tier
Answer: B
88. In load manager, there is a rule called Disk Operation. By default, at what value will this rule report full load ?

A. One operation per second
B. 10 operations per second
C. 100 operations per second
D. 1000 operations per second
Answer: C
89. What information is copied to the server when a print driver is being auto-replicated ? (Choose two)

A. Drive files
B. Client permissions
C. Queued print jobs
D. Registry settings
Answer: A,D
90. How much memory does each idle session use in the Port/Listener model that MetaFrame XP implements ?

A. 10-20k
B. 200-300K
C. 1 - 2M
D. 3 - 4M
E. 17 - 20M
Answer: C
91. Which font size is NOT supported with Speed Screen Latency Reduction ?

A. 6 points
B. 16 points
C. 48 points
D. 52 points
Answer: D
Note: Font sizes larger than 48 points cannot be used ...
92. What statement is NOT accurate ?

A. Local printers are physically connected to the MetaFrame XP server.
B. Client printers are directly connected to the MetaFrame XP server and are configured for the ICA client.
C. Network printers are connected to an ICA client device and use Windows printer sharing.
D. MetaFrame XP uses IMA to gather information from each server in the farm about the printers attached to the server.
Answer: B
93. By default, how much bandwidth is allotted for printing, as defined by the Citrix Management Console ?

A. Unlimited
B. 5 Kbps
C. 20 Kbps
D. 14.4 Kbps
E. 56.6 Kbps
Answer: A
92. What statement is NOT accurate ?

A. Local printers are physically connected to the MetaFrame XP server.
B. Client printers are directly connected to the MetaFrame XP server and are configured for the ICA client.
C. Network printers are connected to an ICA client device and use Windows printer sharing.
D. MetaFrame XP uses IMA to gather information from each server in the farm about the printers attached to the server.
Answer: B
93. By default, how much bandwidth is allotted for printing, as defined by the Citrix Management Console ?

A. Unlimited
B. 5 Kbps
C. 20 Kbps
D. 14.4 Kbps
E. 56.6 Kbps
Answer: A
94. What type of security key is randomly generated for each ICA session ?

A. Blowfish
B. PGP
C. MD3
D. RC5
E. CHAP
Answer: D
95. By default, what happens to auto created printers on an ICA Client when an ICA session is closed ?

A. They are deleted.
B. The are saved in the client's registry until the session is active again.
C. They are placed in the Data Store of the ICA client device.
D. They are saved in the cache of the ICA Client device until the user
logs on again.
Answer: A
96. You are the administrator for a network that runs both MetaFrame 1.8 and MetaFrame XP servers. What utility would you use to manage Citrix licenses on your MetaFrame 1.8 server ?

A. Citrix Server Administrator
B. Citrix License Utility
C. Citrix Management Console
D. Citrix Connection Configuration
Answer: A
97. What features of MetaFrame XP are NOT supported by the ICA Pass Through client ? (Choose two)

A. Printer Queue mapping
B. Client Drive mapping
C. LPT Port mapping
D. COM Port mapping
Answer: C,D
98. Heather has configured access to a published application through the Custom ICA Connections Wizard. She would like to save small bitmaps below the default size. Where must she edit the default setting ?

A. Do nothing, the bitmap cache is self-sizing.
B. Create a folder on the application's partition.
C. Right-click the application's icon and select "Properties".
D. The bitmap cache is NOT used with the Custom ICA Connections folder.
Answer: D
99. Which component is always present in an ICA packet ?

A. Frame Head and Tail
B. Command
C. Reliable
D. Encryption
Answer: B
100. When configuring load manager, how many evaluators can be assigned per
server ?

A. 1
B. 5
C. 12
D. 99
Answer: A
101. What are the minimum server requirements to install MetaFrame XP on a NT 4.0 Server, Terminal Server Edition ? (Choose three)

A. Windows 2000 SP1
B. Pentium processor or compatible
C. 64MB RAM
D. 128MB hard disk space
E. 256 colour video
Answer: B,C,D
102. What type of applications are standard applications ? (Choose three)

A. Non-POSIX applications
B. 32-bit Windows applications
C. OS/2 applications
D. 8-bit Windows applications
E. DOS applications
Answer: B,C,E
THIS APPEARS TO BE RIGHT - INFO TAKEN FROM THE CITRIX ADMIN GUIDE UNDER "APPS YOU CAN PUBLISH"
103. Which connections will benefit the most from SpeedScreen Latency Reduction ?

A. 0ms - 150ms
B. 150ms - 300ms
C. 250ms - 500ms
Answer: C

Note: Connections with a roundtrip latency between 250ms and 500ms will notice the most improvement in latency reduction. On connections with less than 150ms latency, there will be no perceived benefit from using this feature.
104. The Default Load Evaluator is based on the _____ rule.

A. Application User Load
B. Scheduling
C. License Threshold
D. IP Range
E. Server User Load
Answer: E
105. How many anonymous accounts are created when installing MetaFrame XP on a non-domain controller.

A. 5
B. 10
C. 15
D. 20
E. None
Answer: C