PHIL 100 Quiz 1 Essay

2004 Words Mar 4th, 2015 9 Pages
PHIL 100 Quiz 1:
Question 1 Our beliefs are much more likely to be true if they are based on _______. Correct Answer: evidence
Question 2 Relativism leads to tolerance and open-mindedness. Correct Answer: False
Question 3 Cogent reasoning is only based on empirical evidence. Correct Answer: False Question 4 To be fallible is to ________. Correct Answer: admit that virtually all of your beliefs could be false Question 5 Faith can be used to justify ______. Correct Answer: anything
General Phil Chapter 2 Quiz
Question 1 0.5 out of 0.5 points Correct The following is an argument: "Kevin grew up in Oklahoma, so he knows what Oklahomans need most from a meterolgist". Answer Correct Answer: True
Question 2 0.5 out of 0.5 points Correct
…show more content…
Answer Correct Answer: False
Question 3 1 out of 1 points Correct All arguments that deny the consequent are valid. Answer Correct Answer: True
Question 4 1 out of 1 points Correct In the claim "hard work guarantees sucess" hard work is a necessary condition for sucess. Answer Correct Answer: False Question 5 0 out of 1 points Incorrect Fill in the blank. A conditional is not a sentence that says something will be true _______ something else is. Answer Correct Answer: if and only if
Question 6 1 out of 1 points Correct The consequent of a conditional is a necessary condition for the antecedent. Answer Correct Answer: True
Question 7 1 out of 1 points Correct A conditional is comprised of two parts. What is the second part? Answer Correct Answer: Evaluation Method Correct Answer Case Sensitivity Exact Match consequent
Question 8 1 out of 1 points Correct The following statement is a conditional: "If it is snowing, i wear my coat." Answer Correct Answer: True
Question 9 1 out of 1 points Correct A conditional is comprised of two parts. What is the first part? Answer Correct Answer: Evaluation Method Correct Answer Case Sensitivity Exact Match antecedent
Question 10 1 out of 1 points Correct

Related Documents