Jhjhk Essay

4945 Words Oct 17th, 2014 20 Pages
Management Information Systems: Managing the Digital Firm, 11e (Laudon/Laudon)
Chapter 1 Information Systems in Global Business Today

1) Internet advertising is growing at a rate of more than 25 percent a year.
Answer: TRUE
Diff: 3 Page Ref: 6
AACSB: Reflective thinking skills
CASE: Content
Objective: 1.1

2) Developing a new product, fulfilling an order, and hiring a new employee are examples of business processes.
Answer: TRUE
Diff: 1 Page Ref: 9
AACSB: Reflective thinking skills
CASE: Content
Objective: 1.3

3) A fully digital firm produces only digital goods or services.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 9
AACSB: Reflective thinking skills
CASE: Content
Objective: 1.1

4) A business model describes
…show more content…
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 19-20
AACSB: Analytic skills
CASE: Analysis
Objective: 1.3

11) Business processes are logically related tasks for accomplishing tasks that have been formally encoded by an organization.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 20
AACSB: Reflective thinking skills
CASE: Content
Objective: 1.3

12) There are four major business functions: Sales and marketing; manufacturing and production; finance and accounting; and information technology.
Answer: FALSE
Diff: 1 Page Ref: 20
AACSB: Reflective thinking skills
CASE: Content
Objective: 1.2

13) A network requires at least two computers and a shared resource, such as a printer.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 21
AACSB: Use of information technology
CASE: Content
Objective: 1.3

14) A substantial part of management responsibility is creative work driven by new knowledge and information.
Answer: TRUE
Diff: 1 Page Ref: 21
AACSB: Reflective thinking skills
CASE: Content
Objective: 1.2

15) Intranets allow firms to work easily with third-party suppliers and vendors.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 21
AACSB: Use of information technology
CASE: Content
Objective: 1.2

16) An IT infrastructure provides the

Related Documents