• Shuffle
    Toggle On
    Toggle Off
  • Alphabetize
    Toggle On
    Toggle Off
  • Front First
    Toggle On
    Toggle Off
  • Both Sides
    Toggle On
    Toggle Off
  • Read
    Toggle On
    Toggle Off
Reading...
Front

Card Range To Study

through

image

Play button

image

Play button

image

Progress

1/7

Click to flip

Use LEFT and RIGHT arrow keys to navigate between flashcards;

Use UP and DOWN arrow keys to flip the card;

H to show hint;

A reads text to speech;

7 Cards in this Set

  • Front
  • Back
Llebre

Genere de mamífers rosegadors de l'ordre dels lagomorfs i de la familia dels Leporidae (Lepus sp), que tenen orelles llongues amb la punta negra, les anques posteriors llongues, adaptades al salt i a la cursa; té el pel bru i de color grigio marró mesclat amb el negre.

PORCRABO


Mamifer de l'ordre dels artiodàctils, de la familia dels suids (Sus scrofa), amb el morro truncat, mòbil i ben desenvolupat i el pel gris o negre.

MOLENDO


Mamifer perissodàctil de la familia dels equidi (Equus asinus), d'aspecte pareix un cavall, però més petit, d'orelles grosses I de cap també relativament gros.

DONADEMULO


Mamifer de l'ordre dels carnivori de la Familia dels mustelidi (Mustela nivalis), amb el cap allargat, anques curtes, mig vermell i mig blanc, molt actiu durant la nit i que menja mamífers molt més grossos d'ell.

PUNTURJU


Pardall de la Familia dels vultúrids (Gyps fulvus), de color bru vermell, amb un collar de plomes al coll blanc, que habita un les muntanyes africanes i al sud d'Europa.

MATXONI


Genere de mamífers de l'ordre dels carnivori I de la Familia dels canidi (Vulpes sp), d'orelles a punta, el cap de forma triangular, cos esvelt i el pel moll moll.

TORTUGA


Nom donat als rèptisl de l'ordre dels quelonis.